Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

OBAVIJEST SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE:

NATJEČAJ za dodjelu poduzetničkih kredita po Projektu "PODUZETNIČKI KREDITI - 2014." u 2015. godini.

Natječaj za dodjelu poduzetničkih kredita

Upute i uvjeti za podnošenje zahtjeva

Zahtjev za poduzetnički kredit

 

 

 

 

Poziv za sudjelovanje na skupovima s poduzetnicima/poljoprivrednicima i molba za suradnju u organizaciji komunikacijske kampanje

SIMORA, razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije najavljuje, u cilju informiranja i motiviranja poduzetnika u poljoprivredi na korištenje bespovratnih sredstava u okviru Mjere 4 Programa za ruralni razvoj Republike Hrvatske 2014. - 2020. i poticanja suradnje sa SIMOROM, provedbu komunikacijske kampanje.

Najvažniji dio kampanje bit će susreti s poljoprivrednicima u gradovima i općinama na području Sisačko-moslavačke županije.

U srijedu, 11. veljače, s početkom u 14,30 sati, u prostoru Gradske vijećnice Grada Hrvatske Kostajnice SIMORA planira održati sastanak s poljoprivrednicima Hrvatske Kostajnice, Majura, Donjih Kukuruzara i Hrvatske Dubice.

Po...

 

 

Poštovani/poštovane,

u Sisku, dana 27.ožujka  2015., u organizaciji Poslovnog dnevnika i Grada Siska održat će se BESPLATNE cjelodnevne edukacije za male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-e, na sljedeće teme:

  • Kako do povoljnih kreditnih sredstava i mikrokredita uz CIP garanciju
  • Kako izgleda neodoljiv klijent i kreditni zahtjev - izbjegnite česte pogreške
  • Želite osnovati Start up temeljen na novoj tehnologiji ? Poslušajte primjere dobre prakse direktno iz Silicijske doline
  • Saznajte najbolje načine kako uspješno prodati proizvod ili uslugu
  • Kako uspješno poslovati i kad niste u uredu - uz Cloud usluge sve je moguće
  • Tisuće novih kupaca za malo kuna - saznajte sve o Google i Facebook oglašavanju
  • Imate projekt , a nemate novaca? Saznajte kako do sre...
 

OBAVIJEST ZA POLJOPRIVREDNIKE

Dana 14. i 15. veljače 2015. godine (subota i nedjelja), u prostoru Gradske vijećnice Grada Hrvatske Kostajnice (Trg Nikole Šubića Zrinskog 1), sa početkom u 9,00 sati, održati će se obuka za sigurno rukovanje  pesticidima i njihovo pravilno korištenje.

Program obuke organizira: "DMD" Naturalis j.d.o.o. iz Zagreba, Bijeljavina br. 16 (kontakt mob: 0991926351)


GRAD HRVATSKA KOSTAJNICA

 

OBAVIJEST SAVJETODAVNE SLUŽBE - PODRUŽNICE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Obavještavamo Vas da je Savjetodavna služba započela sa provođenjem izobrazbe o Održivoj uporabi pesticida, čiji su obveznici svi korisnici sredstava za zaštitu bilja. 

Više o navedenoj izobrazbi pogledajte OVDJE.

 

 

Ovdje možete pročitati i preuzeti prijavnicu za seminar o EU fondovima za potrebe gospodarstva koji će se održati 12. lipnja 2013. godine u Petrinji.

 

Natječaj za dodjelu financijske pomoći u provođenju

Projekta ''Korištenje obnovljivih izvora energije u kućanstvima Sisačko - moslavačke županije - 2013''

možete pročitati ovdje.

 

!--[if !mso] ! v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} -- !--[endif] --

!--[if gte mso 9] ![endif]--!--[if gte mso 9] Normal 0 false 21 false false false HR X-NONE X-NONE ![endif]--!--[if gte mso 9] ![endif]--!--[if gte mso 10] ! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Obična tablica"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-marg...

 

 

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA UNA

 

poziva Vas na

 

Javnu tribinu

''Zakon o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama'',

 

 

koja će se održati 28.02.2013. u 13.00 sati

u Gradskoj vijećnici,

Trg Nikole Šubića Zrinkog 1, Hrvatska Kostajnica.


Prezentatori su gđa. Ksenija Kajgana i gđa. Ankica Stepanović.

 

 

 

Trgovački lanac Lidl, u petak 8. veljače, donirao je 10 000 kuna dječjem vrtiću ''Krijesnica'', od čega je jedan dio novčani, a drugi u prijeko potrebnim prehrambenim proizvodima te igračkama.

 

Trgovački lanac Lidl Hrvatska prepoznao je potrebe jedinog vrtića u krugu 30 kilometara, te na ovaj način pružio podršku djeci i odgajateljicama iz Krijesnice, koje se unatoč velikim problemima, cijelo vrijeme nesebično trude raditi svoj posao najbolje što mogu. Lidl je tako vrtiću donirao novac, višemjesečnu zalihu žitarica za doručak, čokoladnih namaza, prutića od žitarica, meda, mlijeka te čaja i prepečenaca, a mališani su darovani i mnoštvom različitih igračaka te priborom za likovno izražavanje, a sve kako bi im boravak u vrtiću bio ljepši, kreativniji i ugodniji. Događaju je p...

 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com