Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

OBAVIJEST ZA POLJOPRIVREDNIKE

Dana 14. i 15. veljače 2015. godine (subota i nedjelja), u prostoru Gradske vijećnice Grada Hrvatske Kostajnice (Trg Nikole Šubića Zrinskog 1), sa početkom u 9,00 sati, održati će se obuka za sigurno rukovanje  pesticidima i njihovo pravilno korištenje.

Program obuke organizira: "DMD" Naturalis j.d.o.o. iz Zagreba, Bijeljavina br. 16 (kontakt mob: 0991926351)


GRAD HRVATSKA KOSTAJNICA

 

OBAVIJEST SAVJETODAVNE SLUŽBE - PODRUŽNICE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Obavještavamo Vas da je Savjetodavna služba započela sa provođenjem izobrazbe o Održivoj uporabi pesticida, čiji su obveznici svi korisnici sredstava za zaštitu bilja. 

Više o navedenoj izobrazbi pogledajte OVDJE.

 

 

Ovdje možete pročitati i preuzeti prijavnicu za seminar o EU fondovima za potrebe gospodarstva koji će se održati 12. lipnja 2013. godine u Petrinji.

 

Natječaj za dodjelu financijske pomoći u provođenju

Projekta ''Korištenje obnovljivih izvora energije u kućanstvima Sisačko - moslavačke županije - 2013''

možete pročitati ovdje.

 

!--[if !mso] ! v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} -- !--[endif] --

!--[if gte mso 9] ![endif]--!--[if gte mso 9] Normal 0 false 21 false false false HR X-NONE X-NONE ![endif]--!--[if gte mso 9] ![endif]--!--[if gte mso 10] ! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Obična tablica"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-marg...

 

 

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA UNA

 

poziva Vas na

 

Javnu tribinu

''Zakon o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama'',

 

 

koja će se održati 28.02.2013. u 13.00 sati

u Gradskoj vijećnici,

Trg Nikole Šubića Zrinkog 1, Hrvatska Kostajnica.


Prezentatori su gđa. Ksenija Kajgana i gđa. Ankica Stepanović.

 

 

 

Trgovački lanac Lidl, u petak 8. veljače, donirao je 10 000 kuna dječjem vrtiću ''Krijesnica'', od čega je jedan dio novčani, a drugi u prijeko potrebnim prehrambenim proizvodima te igračkama.

 

Trgovački lanac Lidl Hrvatska prepoznao je potrebe jedinog vrtića u krugu 30 kilometara, te na ovaj način pružio podršku djeci i odgajateljicama iz Krijesnice, koje se unatoč velikim problemima, cijelo vrijeme nesebično trude raditi svoj posao najbolje što mogu. Lidl je tako vrtiću donirao novac, višemjesečnu zalihu žitarica za doručak, čokoladnih namaza, prutića od žitarica, meda, mlijeka te čaja i prepečenaca, a mališani su darovani i mnoštvom različitih igračaka te priborom za likovno izražavanje, a sve kako bi im boravak u vrtiću bio ljepši, kreativniji i ugodniji. Događaju je p...

 

Grad Hrvatska Kostajnica potpisao je novi petogodišnji Ugovor o koncesiji za obavljanje dimnjačarskih poslova. Novi koncesionar je tvrtka CRLENI d.o.o., I. Zajca 11, Varaždin, tel. 091 502 8009, 091 402 8013, fax. 044 880 720.

                Troškovnik za izvođenje dimnjačarskih radova za razdoblje 2013. - 2017. možete pogledati ovdje.

                Dimnjačarski poslovi na području grada Hrvatske Kostajnice uređeni su odredbama Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova (''Službeni vjesnik'' Grada Hrvatske Kostajnice br. 34/07, 3/08, 16/10).

 

 

URED AGENCIJE ZA PLAĆANJA U POLJOPRIVREDI, RIBARSTVU I RURALNOM RAZVOJU,

ISPOSTAVA HRVATSKA KOSTAJNICA

nalazi se na adresi:

Ivana Gundulića 2A,

Petrinja

Kontakt broj: 044/ 813 - 616

Uredovno vrijeme: 8 - 15 h

 

Ovdje možete pročitati informacije vezane za javni natječaj za sudjelovanje u programu besplatnih konzultantskih usluga za pripremu EU projekata organizacija u Bjelovarsko - bilogorskoj županiji i Sisačko - moslavačkoj županiji.


POZIV NA JAVNI NATJEČAJ

PRIJAVNICA

 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com