Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

Dana 27. svibnja 2015. godine (srijeda), u prostoru Gradske vijećnice Grada Hrvatske Kostajnice, sa početkom u 17.00 sati, organizira se "Informativna tribina" u organizaciji tvrtke: Opereta projektiranje d.o.o. iz Zagreba i Grada Hrvatske Kostajnice.

"Informativna tribina" ima za cilj upoznati lokalno stanovništvo o mogućnostima sufinanciranja energetske obnove postojećih obiteljskih kuća (mogućnost sufinanciranja do 80% vrijednosti obnove "fasade" i stolarije).

Pozivamo sve zainteresirane na "Informativnu tribinu".


GRADONAČELNIK

Tomislav Paunović

 

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je JAVNI POZIV fizičkim osobama (građankama/građanima) za sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća.

Linkove pogledati OVDJE.

 

Prezentacija koju HGK Županijska komora Sisak organizira u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Sisak i Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj, a uz podršku Grada Hrvatske Kostajnice održati će se u petak, 17. travnja 2015. godine, s početkom u 10,00 sati, Gradska vijećnica, Trg N. Š. Zrinskog 1, Hrvatska Kostajnica.

Više o prezentaciji i potvrdi sudjelovanja pogledajte ovdje.

 

OBAVIJEST SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE:

NATJEČAJ za dodjelu poduzetničkih kredita po Projektu "PODUZETNIČKI KREDITI - 2014." u 2015. godini.

Natječaj za dodjelu poduzetničkih kredita

Upute i uvjeti za podnošenje zahtjeva

Zahtjev za poduzetnički kredit

 

 

 

 

OBAVIJEST SAVJETODAVNE SLUŽBE - PODRUŽNICE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Obavještavamo Vas da je Savjetodavna služba započela sa provođenjem izobrazbe o Održivoj uporabi pesticida, čiji su obveznici svi korisnici sredstava za zaštitu bilja. 

Više o navedenoj izobrazbi pogledajte OVDJE.

 

 

Natječaj za dodjelu financijske pomoći u provođenju

Projekta ''Korištenje obnovljivih izvora energije u kućanstvima Sisačko - moslavačke županije - 2013''

možete pročitati ovdje.

 

 

Trgovački lanac Lidl, u petak 8. veljače, donirao je 10 000 kuna dječjem vrtiću ''Krijesnica'', od čega je jedan dio novčani, a drugi u prijeko potrebnim prehrambenim proizvodima te igračkama.

 

Trgovački lanac Lidl Hrvatska prepoznao je potrebe jedinog vrtića u krugu 30 kilometara, te na ovaj način pružio podršku djeci i odgajateljicama iz Krijesnice, koje se unatoč velikim problemima, cijelo vrijeme nesebično trude raditi svoj posao najbolje što mogu. Lidl je tako vrtiću donirao novac, višemjesečnu zalihu žitarica za doručak, čokoladnih namaza, prutića od žitarica, meda, mlijeka te čaja i prepečenaca, a mališani su darovani i mnoštvom različitih igračaka te priborom za likovno izražavanje, a sve kako bi im boravak u vrtiću bio ljepši, kreativniji i ugodniji. Događaju je p...

 

Grad Hrvatska Kostajnica potpisao je novi petogodišnji Ugovor o koncesiji za obavljanje dimnjačarskih poslova. Novi koncesionar je tvrtka CRLENI d.o.o., I. Zajca 11, Varaždin, tel. 091 502 8009, 091 402 8013, fax. 044 880 720.

                Troškovnik za izvođenje dimnjačarskih radova za razdoblje 2013. - 2017. možete pogledati ovdje.

                Dimnjačarski poslovi na području grada Hrvatske Kostajnice uređeni su odredbama Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova (''Službeni vjesnik'' Grada Hrvatske Kostajnice br. 34/07, 3/08, 16/10).

 

 

URED AGENCIJE ZA PLAĆANJA U POLJOPRIVREDI, RIBARSTVU I RURALNOM RAZVOJU,

ISPOSTAVA HRVATSKA KOSTAJNICA

nalazi se na adresi:

Ivana Gundulića 2A,

Petrinja

Kontakt broj: 044/ 813 - 616

Uredovno vrijeme: 8 - 15 h

 

Zamjenica gradonačelnika i voditeljica projekta ''Rijeka Una - jedinstveni resurs održivog razvoja'' Lidija Ikasović prisustvovala je trećim Danima EU fondova koji su održani 15. i 16. listopada u hotelu Sheraton. Organizatori događanja su Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Središnja agencija za financiranje i ugovaranje čiji je cilj potencijalnim korisnicima EU fondova osigurati besplatna stručna predavanja i informiranje na info-pultovima kako bi se podigla svijest o važnosti korištenja predpristupnih i pristupnih fondova.

Na svečanom otvorenju, uzvanicima su se obratili potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, veleposlanik Paul Vandoren, šef Delagacije Europske unije u RH, te Nataša Mikuš Žigman, ravna...

 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com